Amibtiös gitarrist söker nytt!!

Stängd Amibtiös gitarrist söker nytt!!

Stockholms län
Annons upplagd:
Antalet visningar: 435
Annonsen stängs: 2019-09-22 15:29

Tjena! Jag är en 20-årig gitarrist som söker några likasinnade eldsjälar som är sugen på att gå med ett eller starta ett nytt band.

Jag skulle vilja hitta några som är intresserade i att spela en slags tung och komprimislös form av rock. Fokus på dynamik, energi, originalitet och låtskrivande/hooks är nog störtsa kravet jag har.

Mina influenser både som inspriation till egen musik och gitarrist är bl.a Queens Of The Stone Age, Led Zeppelin, Death Grips, Fatso Jetson (look 'em up!!), Black Sabbath, Primus, The Stooges och många, MÅNGA fler. Lyssnar på i stortsätt allt.

Som sagt letar jag efter några eldsjälar, så stort fokus på musik 24/7 är viktigt. Dessto mer rep dessto bättre, men 2-3 gånger i veckan är perfa. Fokus ska både ligga på att spela gig och att spela in. Humor är ett måste. Du får gärna vara kompetent på ditt instrument med det spelar ingen roll hur bra du är om du inte är redo att bli bättre.

Är desvärre boende i Västerås i nuläget, mer har pendlat till Stockholm i ett par år. Är dessutom redo att flytta om musiken är lovande nog.

Här har ni länkar till lite av mitt nuvarande bands musik (vi är ganska stillstående i nuläget dock, där av söker jag nytt); en musikvideo från ett år sen (som jag klippte) samt våran EP vi släppte för ett tag sen. Nya bandet ska ju inte låta exakt likadant självfallet, men se det som en referensram till den stortens musik jag skulle eventuellt vilja göra. Vissa av våra låtar är nästan 100% skrivna av mig så om skulle vilja spela några så kan vid det.

mail: bitil99@hotmail.com
Alternativt kan ni sms:a mig:
070 757 3888
Ha det!!

https://www.youtube.com/watch?v=LvFsYgDAkso

https://www.youtube.com/watch?v=9aIfSe7vuJY&list=PLTrgyiK9G2zcYYT3KKkXI_Zx66jvmreH7

Dela den här annonsen med dina vänner.

Kontakta annonsören Skriv ut