Experimental metal-grupp söker trummis!

Stängd Experimental metal-grupp söker trummis!

Värmlands län
Annons upplagd:
Antalet visningar: 348
Annonsen stängs: 2019-10-05 18:21

Hej!

Vi är en grupp som spela en expirimentell typ av Heavy Metal, vi blandar olika sounds från andra genrer som disco och funk samt punk in till hårdrock vi gillar! Vi söker en öppensinnad trummis som vill komma och spela med oss! Vi har varit igång sen 2016 och har spelat en del gigs och har en hel del färdiga låtar som får lära dig när du är med oss! Vill du vara med och sätta din prägel och komma med det du älskar att lira så har du kommit till rätt band, vi vill ha med någon som kan tänka sig spela olika rytmer och tempon då vi gör rätt olika låtar och försöker vara så kreativa som vi kan i det vi gör!

Vi har några singlar på Spotify du som läser kan kolla in och skulle detta vara intressant så kan du slänga iväg ett sms till mig Daniel som sjunger/growlar i bandet på 0704714811. Vi ser helst att du bor i Karlstad eller i närheten då vi repar där!

Dela den här annonsen med dina vänner.

Kontakta annonsören Skriv ut

Whirling Dragana

Based in Karlstad, Sweden Whirling Dragana combines what Heavy Metal offers from the extreme with Punks attitude but the influences doesn't end the...