Stängd Musiker för tributeprojekt sökes

Västra Götalands län
Annons upplagd:
Antalet visningar: 123
Annonsen stängs: 2023-04-05 19:13

Tjena!
Andreas heter jag och bor i Göteborg och är hela 37 år gubbe. Har spelat både gitarr och bas i mina dagar, men basen är mitt huvudinstrument.

För att göra en lång historia kort, så la jag ner musiken för nästan 5 år sedan, då det brände ut mig och jag tappade intresse successivt. Trodde aldrig att gnistan skulle tändas igen, men har på senare tid fått upp en känsla av att komma igång igen, då det var min stora passion i livet trots allt.
Funderat ett tag på hur jag ska komma igång bara, då jag atm inte är jättesugen att börja från scratch och tankarna drog iväg mer åt att faktiskt dra igång ett tributeband, så gick tillbaks till mina tonårsrötter.

Så nu söker jag likasinnade själar till ett intresse av att dra igång ett seriöst Linkin Park tribute band projekt, då jag inte kan hitta att det finns något i Sverige alls.

Söker både gitarrister, trummis, sångare (både rent och rap), samt keyboardist och DJ. Ålder spelar ingen roll, sålänge ett intresse och passion finnes.

Låter detta intressant, så maila mig på fuelforged86@gmail.com eller slå en signal eller skicka ett sms på telefonnr 0737879069.
Skulle jag inte kunna svara direkt, så ringer jag upp.

Mvh
Andreas

Kontakta annonsören Skriv ut