Rocksångare söker bluesrock- eller grungeband

Stängd Rocksångare söker bluesrock- eller grungeband

Stockholms län
Annons upplagd:
Antalet visningar: 382
Annonsen stängs: 2019-11-15 16:49

Stockholmsbaserad sångare med 12+ år av rock, blues, grunge, musikal, industrimetal, vissång, irländsk/skotsk folkmusik och singer & songwriter i ryggen har tröttnat på att sjunga själv.

Jag letar antingen efter ett bluesrockband i samma spektrum som Kingsborough, Christ Whitley, King’s X eller Rival Sons - där modern blues möter klassisk rock utan att vandra för långt in i hårdrock- eller stoner-territoriet - eller klassisk och modern grunge i linje med I Mother Earth, Our Lady Peace, Soundgarden och Mad Season. Finns det lite John Butler i bluesen eller grungen kommer jag verkligen inte klaga heller.

Jag vill hitta ett band som vill investera mycket tid i sin musik, producera eget material och spela live regelbundet och ofta. Jag trivs väldigt bra i rampljuset, skriver gärna både text och musik, och blir bara glad om jag får chansen att avsätta en stor del av mitt liv till musiken.

Jag har inga professionella studieinspelningar från de senaste åren, så tills mitt pågående soloprojekt är redo att delas, hoppas jag ni kan hålla tillgodo med två live-klipp som ljudprover:

Seagull, Bad Company-cover från open mic på King’s Table 28/05-18: https://youtu.be/yQm-crDs6Ks

River of Deceit, Mad Season-cover från Southside Songwriters 23/11-17: https://youtu.be/KAK46VkyVxc

Om ni har en hål i er lineup där jag skulle passa in, skicka mig gärna några exempel på bandets sound. Eller bara berätta var jag ska dyka upp för att jamma.

// Jonas

Dela den här annonsen med dina vänner.

Kontakta annonsören Skriv ut

Woodwind

Bluesrock med rötterna i både gammal och ny rock, med inspiration från band och artister som Free, Rival Sons, Kingsborough, Christ Whitley och Joh...