Stängd SLS/Mustard Tea söker en grunge influerad flexibel Basist i Stockholm.

Stockholms län
Annons upplagd:
Antalet visningar: 86
Annonsen stängs: 2022-11-05 07:51

Hej med all respekt och hoppas att du mår bra. Nu är det vår tur och då vi söker just DIG på Bas och som vet hur du ska tag dig an Basen. Vad som här och kan utlovas är att du kommer till ett dukat bord av en hel ozean av likasinnade och unika musiker. Med detta kommer även andra faktorer då vi värnar om och tillämpar varandras fria åsikter och samt är ett solidariskt och demokratiskt musikband.

Det är nämligen som så att vi lirar gangern som är inget mindre än "grunge" där vi har våra rötter ifrån. Så är du beredd och lyfta grungen i modern tappning till en helt ny nivå och dimension, så vad väntar du på? Höra dig av igår. Konstellationen ser ut som följer att jag lirar trummor och en annan på sång och samt en på gitarr som även ska kompsjunga. Och sen är det DU.

Så vi är tre medelålders herrar som ser ljust på framtiden. Viljan och tron håller vi stenhårt på och samt gemenskapen inom gruppen med bestående av goda värderingar genom att alla är olika och unika på hens sätt. Livegig kommer att ske. Det kommer att ske på av de villkoren som ett coverband och eget material.

Så det är Nirvana vi lirar. Reptider håller vi på en bra nivå och främst under dagtid och på helgerna i mån av tid då det bokas genom ett tidsschema. Så det innebär att det är en utrustad lokal utan instrument. Det finns givetvis trummor och sånganläggning. Vi håller till i de centrala delarna i Stockholm. Åldern är obetydlig men 30+ i alla fall. Du kan även ringa på mobilnummer 0735-834920. Med vänlig hälsning bandet SLS och Mustard Tea.

Kontakta annonsören Skriv ut