Tips på replokaler i Stockholm

Publicerat

Att hitta en replokal kan ibland vara svårt, särskilt om man har preferenser och krav. För att göra det hela enklare så har vi på hittaband.se sammanställt en lista på olika replokaler i Stockholm. Eftersom priserna kan skilja sig mellan vilka tider man vill repa så har vi inte tagit med dem i artikeln för att dessa siffror då skulle kunna bli missvisande.


Eastman (Studiefrämjandet)

Plats: Eastman Olivecronas väg 17, Stockholm (nära Vasaparken)

Länk: https://www.studieframjandet.se/stockholms-lan/artikelsida/vara-lokaler/musiklokaler/

Denna replokal ligger ett stenkast bort från både Odenplan och Sankt Eriksplan och har fräscha lokaler som just nu håller på att renoveras. Då en skola har flyttat in och använder lokalerna på dagtid (t.o.m klockan 17:00) har de rustat upp lokalerna rejält. De har tidigare haft lediga tider så här har man en chans att få spela. Kan varmt rekommenderas.


Smedjan (Bilda)

Plats: Söder Mälarstrand 47, Stockholm (Nära Zinkensdamms tunnelbana)

Länk: https://bilda.nu/lokal/smedjan-replokal-stockholm

Bilda är som Studefrämjandet en förening som tillhandahåller replokaler. I deras anläggning Smedjan har man möjlighet att hyra en lokal som är fullt utrustad med trummor, gitarr, basförstärkare och PA. De har nära kontakt med de band som repar hos dem för att följa och stötta deras utveckling. De har även en aula i rephuset som går att hyra för produktionsrep eller mindre konserter, konferenser m.m.


Brygghuset (Studiefrämjandet)

Plats: Brygghuset, Norrtullsgatan 12 N (nära Odenplan)

Länk: https://www.studieframjandet.se/stockholms-lan/artikelsida/vara-lokaler/musiklokaler/

Bara tre minuters gångväg från Odenplan hittar ni Studiefrämjandets huvudanläggning, Brygghuset. Fräscha lokaler som ligger väldigt centralt. De har historiskt sett inte haft några lediga tider men man bör försöka höra av sig till dessa.


Har du en replokal som du spelar i och skulle rekommendera till andra? Maila gärna oss på hittabandse@gmail.com så lägger vi till den i artikeln.

« Läs fler nyheter