Power Metal-keyboardist sökes (kille/tjej) till Norhern Kingdom

Stängd Power Metal-keyboardist sökes (kille/tjej) till Norhern Kingdom

Västra Götalands län
Annons upplagd:
Antalet visningar: 887
Annonsen stängs: 2019-12-08 09:25

Power Metal-keyboardist sökes omkring Trollhättan. Kille/tjej.
(Tåg från Göteborg tar endast 32-38min, de går ofta).

Vi är ett nystartat Power Metal-band i Trollhättan som söker en hängiven keyboardist. Du skall vara väl bekant med gengren och även kunna lira solon. Du får gärna använda dig av Keytar men vanlig keyboard eller i kombination är också ok. Kan du sjunga i kör-mick är det ett plus i kanten. Du bör även ha god publikkontakt.

Vi skriver endast eget material och det är även det som vi kommer att lira live. Alltså inga planer på att bli ett coverband, men visst kan det tänka sig att någon enstaka cover kommer att spelas, men främst eget material. Vi har scenvana och behärskar våra instrument väl samt har lirat live vid många tillfällen. Material finns redan och dina ideér är välkomna.

Du bör vara i 25-35-årsåldern och det spelar ingen roll om du är kille eller tjej. Du bör bo i närheten av Trollhättan. Men tänk på att tågen från t.ex. Göteborg endast tar 32-38 minuter och de går regelbundet över hela dygnet.
Replokal finns centralt i Trollhättan.

Låter detta intressant eller du vill ha mer info? Tveka inte att höra av dig! Skriv gärna PM till mig!

Ha en trevlig dag!

Kontakta annonsören Skriv ut

Northern Kingdom

Nystartat Power Metal band med medlemmar som har långvarig erfarenhet av att hantera sina instrument och spela live.Bandnamnet är inte hugget i s...